Tandvård i Klippan med moderna behandlingar

Hos Tandense får du hjälp med allt som rör modern tandvård. Från undersökning/diagnos och förebyggande tandvård till t ex akut tandvård, borttagning av tandsten, lagningar, rotbehandlingar och tandimplantat.

Här nedan redovisar vi några exempel på hur vi använder ny teknik och satsar på bättre kommunikation för att säkrare och snabbare nå bästa resultat. Du hittar alla behandlingar och priser här.

Digital kariesdetektor

Med digital detektor (DiFOTI) kan vi hitta karies och sprickor som inte kan upptäckas med vanlig röntgen.

Guidad implantatbehandling

Med 3D-röntgen och möjlighet att först prova i dator når vi en exakt och korrekt placering av skruvarna i käken.

Snabb rådgivning i tandvård

När det gäller mycket komplicerade fall är det klokt att konsultera specialister. Tandense har avtal med några av Sveriges ledande specialister för att snabbt få råd kring rätt terapi.

Enklare avtryck

När det gäller avtryck för t ex kronor kan vi i de flesta fall använda digital teknik – du som patient slipper obehaget med avtrycksmaterial i munnen.

Tandreglering - med leendet i behåll

Tandreglering är det som många vardagligt kallar för 'tandställning'. Tack vare genomskinliga skenor kan vi ge dig säker tandreglering, utan att förstöra ditt leende.

Kronor, snabbt på plats!

Vi har CAD/CAM-teknik på mottagningen och kan alltså själva ’skriva ut’ kronor. Det betyder att du kan få din krona på plats – snabbare och säkrare än med traditionell teknik.